Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Trillevallen

Trillevallen, Sverige

Trillevallen är en äkta svensk fjällklassiker, inte långt från Åre. Från början var det en plats för turskidåkning, men under 70-talet påbörjades en utbyggnation på fjället. Idag finns 10 liftar och 22 pister. Det kända fjällhotellet från 1938 utgör Trillevallens centrum.

Trillevallen är mest populärt bland barnfamiljer, men det finns något för de flesta. Majoriteten av backarna är i det mellansvåra registret. Om någon i sällskapet vill få lite variation eller större utmaning någon dag är det inte speciellt långt till Åre.

Området erbjuder två barnområdet och en funpark.
Givetvis finns även längskidåkning, ca 16 km preparerade spår.

Boende på Trillevallen

På Trillevallen bor du på Fjällhotellet. Här finns alla bekvämligheter som bastu, relaxavdelning, restaurang etc. Är du sugen på party rekommenderas ett besök till Åre. Det är fullt möjligt med en taxiresa någon kväll.

Resa till Trillevallen

Flyg till Östersund och res vidare med buss, tåg eller taxi. Eller ta tåget till Undersåker eller egen bil.

Hotell & boende i Trillevallen

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Trillevallen.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 831 kr