Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hotell & boende i Trillevallen

Nedan hittar ni 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Trillevallen, och trakterna runt omkring Trillevallen. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Trillevallen kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Detta hotell ligger 150 meter från Undersåker station och 10 minuters bilresa från skidorterna Trillevallen och Åre. Här finns en restaurang, en bar och en relaxavdelning med inomhus- och utomhusbastur. Alla rum på Hotell Åre Fjällsätra har tv och ett eget badrum med dusch. Vissa rum ha...
100 meter till centrum 8 olika rum för 1-8 personer
Detta hotell ligger 7 minuter med liften från Vällistefjället och erbjuder gratis WiFi, en restaurang och rum med eget badrum och tv. Som gäst har du också tillgång till gratis frukost, middag och parkering. Trillevallens Högfjällshotell & Lägenheter byggdes 1938. Rummen har elegant tid...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.