Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Jämtland, Sverige

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Jämtland, Sverige. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Jämtland

Åre 41 liftar
Bydalsfjällen (Bydalen) 16 liftar
Duved 13 liftar
Trillevallen 10 liftar
Åre Björnen 10 liftar

Flest pister i Jämtland

Åre 89 pister
Bydalsfjällen (Bydalen) 55 pister
Duved 26 pister
Storlien 23 pister
Trillevallen 22 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Jämtland

Åre 890 meter
Stora Blåsjön 475 meter
Bydalsfjällen (Bydalen) 420 meter
Duved 405 meter
Åre Björnen 337 meter

Högsta pisterna i Jämtland

Åre 1274 meter
Trillevallen 1025 meter
Bydalsfjällen (Bydalen) 1010 meter
Edsåsdalen 980 meter
Stora Blåsjön 925 meter