Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Jämtland, Sverige

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Jämtland, Sverige. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Jämtland

41 liftar
Åre
13 liftar
Duved
10 liftar
Trillevallen
10 liftar
Åre Björnen

Flest pister i Jämtland

89 pister
Åre
26 pister
Duved
23 pister
Storlien
22 pister
Trillevallen

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Jämtland

890 meter
Åre
475 meter
Stora Blåsjön
405 meter
Duved
337 meter
Åre Björnen

Högsta pisterna i Jämtland

1274 meter
Åre
1025 meter
Trillevallen
980 meter
Edsåsdalen
925 meter
Stora Blåsjön