Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Barnfamiljernas favoritställe i Årefjällen! Härlig semesterort som är sammankopplad med Åres övriga liftsystem. Många lätta backar i grön-blåa registret, breda, lugna och soliga. För den som söker större utmaningar tar du dig mycket enkelt över till Åresystemet.

Åre Björnen erbjuder även en del offpistmöjligheter samt Åredalens allra bästa längdspår.

Björnen är en mycket praktisk skidort för familjen, eftersom alla stugorna ligger mycket nära backen och centrum, där full service finns. Det finns många aktiviteter för barnen, allt från barnens egen afterski till hundspann.

Boende i Åre Björnen

Många av Åres finaste stugbyar ligger i Åre Björnen. Här hittar ni även det nybyggda lyxhotellet Copper Hill. Allt boende ligger nära backarna och nästan allt är ski in/ski out.

Resa till Åre Björnen

Det är mycket enkelt att ta sig hit. Vill ni flyga är det Åre eller Östersund som gäller. Ca 1,5 timmes körning från Östersund. Väljer ni tåget kliver in enkelt av i Åre och tar en taxi sista biten. Bussar svänger av in i Åre Björnen och ni kan givetvis lätt resa hit med egen bil.

Hyr skidutrustning

Det finns 3 olika butiker med skiduthyring i Åre Björnen, se priser från varje butik samt var de ligger.

Se butiker och prislistor

Restauranger

Det finns 8 restauranger i Åre Björnen och 13 olika typer av kök, varav de mest populära är Svenskt, Europeiskt och Skandinaviskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 12 hotell, lägenheter och stugor/hus i Åre Björnen.
12 boenden
Pris/natt från:
843 kr