Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Storlien, Sverige

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Storlien, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Storlien ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Storlien har 9 liftar och totalt 23 pister. Högsta pisten finns på 831 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 191 meter. Säsongen för skidåkning i Storlien är vanligtvis från december till april.

Närmaste flygplats är Åre Östersund Airport som ligger 120 kilometer från Storlien. Skidorter nära Storlien är bland annat Duved, Vålådalens Fjällstation och Edsåsdalen.

Hotell & boende i Storlien

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Storlien.
3 boendealternativ
Pris/natt från: 500 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt