Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Storlien

Storlien, Sverige

Svenska skidorten Storlien ligger i Jämtland och ni hittar här det mesta ni kan tänkas vara intresserade av ni funderar på att åka till Storlien på er nästa skidresa. Säsongen för skidåkning i Storlien är vanligtvis från december till april.

Backarna och liftarna i Storlien är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 45 centimeter. 52% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 77% av liftarna går.

När det gäller skidsystemet i Storlien så finns här 9 liftar samt 18 kilometer backar. Av de totalt 23 backarna är 7 gröna backar, 2 blåa backar, 8 röda backar samt 6 svarta backar. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 831 meter, vilket ger en fallhöjd på 191 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Storlien.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Storlien 38 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Storlien

Vill man flyga till Storlien så ligger flygplatsen Åre Östersund Airport närmast, på ett avstånd av 120 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Storlien

Andra skidorter i närheten av Storlien är t ex Duved som ligger 42 kilometer bort, Vålådalens Fjällstation med 47 kilometers avstånd samt Edsåsdalen, som ligger 49 kilometer från Storlien.

Hotell & boende i Storlien

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Storlien.
3 boenden
Pris/natt från: 500 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt