Sökalternativ

Duved

Duved ligger rakt västerut från Åre och är en perfekt semesterdestination för dig som söker fjällkänsla, härliga backar, snö och gott utbud av det mesta. En riktig semesterfavorit! Dessutom är det nära till Åre om ni vill variera skidåkningen ännu mer.

En stor fördel med Duved är att det ligger på lägre höjd än Åre. När kylan och vinden pinar i Åre är det ofta stilla i Duved. Backarna är långa och ganska mjuka och passar perfekt för de flesta. Det finns flera barnområden och två funparks. Backarna dominerar i det blå-röda registret med långa, fina carvingbackar.

Duved är även förbundet med Tegefjäll vilket gör utbudet riktigt stort. I Tegefjäll hittar du även en mycket bra funpark.

Duved erbjuder även goda offpistmöjligheter för den som är sugen. Det finns en hel del åk som lätt kan nås via 6-stolsliften - hur praktiskt som helst! Även i Tegefjäll hittar du bra offpist som kan nås via lift.

Resa till Duved

Om du flyger är det Östersund som gäller - eller Åre när flygplatsen på sjön öppnat för säsongen. Till Östersund är ca 12 mil.

Tåget stannar mitt i byn, vilket är ett bra alternativ. Reser ni med bil så är det bra vägar hela vägen fram till Duved.

Hotell & boende i Duved

Hos oss hittar ni totalt 46 hotell, lägenheter och stugor/hus i Duved.
30 boendealternativ
Pris/natt från: 668 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
11 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1490 kr