Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Duved

Duved

Duved ligger rakt västerut från Åre och är en perfekt semesterdestination för dig som söker fjällkänsla, härliga backar, snö och gott utbud av det mesta. En riktig semesterfavorit! Dessutom är det nära till Åre om ni vill variera skidåkningen ännu mer.

En stor fördel med Duved är att det ligger på lägre höjd än Åre. När kylan och vinden pinar i Åre är det ofta stilla i Duved. Backarna är långa och ganska mjuka och passar perfekt för de flesta. Det finns flera barnområden och två funparks. Backarna dominerar i det blå-röda registret med långa, fina carvingbackar.

Duved är även förbundet med Tegefjäll vilket gör utbudet riktigt stort. I Tegefjäll hittar du även en mycket bra funpark.

Duved erbjuder även goda offpistmöjligheter för den som är sugen. Det finns en hel del åk som lätt kan nås via 6-stolsliften - hur praktiskt som helst! Även i Tegefjäll hittar du bra offpist som kan nås via lift.

Resa till Duved

Om du flyger är det Östersund som gäller - eller Åre när flygplatsen på sjön öppnat för säsongen. Till Östersund är ca 12 mil.

Tåget stannar mitt i byn, vilket är ett bra alternativ. Reser ni med bil så är det bra vägar hela vägen fram till Duved.

Hotell & boende i Duved

Hos oss hittar ni totalt 12 hotell, lägenheter och stugor/hus i Duved.
11 boendealternativ
Pris/natt från: 595 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns