Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Idre Himmelfjäll

Idre Himmelfjäll, Sverige

Skidorten Idre Himmelfjäll ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Idre Himmelfjäll har 8 liftar och totalt 18 pister. Den längsta pisten som finns i Idre Himmelfjäll är 3.2 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Idre Himmelfjäll 84 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Idre Himmelfjäll

För er som vill flyga ner till Idre Himmelfjäll så är det flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Idre Himmelfjäll är 83 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Siljan Airport, Mora (139 kilometers avstånd), samt Åre Östersund Airport (169 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Idre Himmelfjäll

Inte långt från Idre Himmelfjäll ligger skidorten Idre, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Fjätervålen (12 kilometer) och Grövelsjön (33 kilometer).

Hotell & boende i Idre Himmelfjäll

Hos oss hittar ni totalt 14 hotell, lägenheter och stugor/hus i Idre Himmelfjäll.
14 boenden
Pris/natt från: 1290 kr