Sökalternativ

Säfsen, Dalarna, Sverige

Säfsen är ett trevligt skidområde i Dalarna, 27 mil från Stockholm.

Lagom för en helgresa

Här hittar du 16 nedfarter och 6 liftar. Det finns även hela 115 kilometer längdspår för dig som är sugen på att ta en tur i vinterlandskapet. Varför inte passa på att slipa tekniken på längdskidåkningen inför Vasaloppet medan barnen eller kompisarna åker utför? Säfsen har storsatsat på snowparks och har under 2007 förbättrat utbudet avsevärt. Nytt är också en barnpark för knattarna.

Skidbussar från Stockholm och andra orter är perfekt

De flesta stockholmare verkar resa till Kungsberget, Romme eller Bjursås men få har besökt Säfsen, vilket är synd för det är verkligen fint! Säfsen ligger inte mycket längre bort men eftersom det går färre skidbussar hit, känns det också som att besökarna är lite färre.

Bo bra i Säfsens stugby

I Säfsen bor du bäst i deras egen stugby som ligger en bit från backarna. Jättefina stugor som passar både familjen och kompisgänget. Kanske vill man dock stanna lite längre än bara natten lördag till söndag. Njuta av bastu, snöbollskrig och den klara vinterluften. Det finns även camping, flera typer av privata stugor att hyra samt vandrarhemslikt boende i Prästgården.

Hotell & boende i Säfsen

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Säfsen.
3 boendealternativ
Pris/natt från: 600 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt

Vi arrangerar skidresor till Säfsen