Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Säfsen

Säfsen, Dalarna, Sverige

Säfsen är ett trevligt skidområde i Dalarna, 27 mil från Stockholm.

Lagom för en helgresa

Här hittar du 16 nedfarter och 6 liftar. Det finns även hela 115 kilometer längdspår för dig som är sugen på att ta en tur i vinterlandskapet. Varför inte passa på att slipa tekniken på längdskidåkningen inför Vasaloppet medan barnen eller kompisarna åker utför? Säfsen har storsatsat på snowparks och har under 2007 förbättrat utbudet avsevärt. Nytt är också en barnpark för knattarna.

Skidbussar från Stockholm och andra orter är perfekt

De flesta stockholmare verkar resa till Kungsberget, Romme eller Bjursås men få har besökt Säfsen, vilket är synd för det är verkligen fint! Säfsen ligger inte mycket längre bort men eftersom det går färre skidbussar hit, känns det också som att besökarna är lite färre.

Bo bra i Säfsens stugby

I Säfsen bor du bäst i deras egen stugby som ligger en bit från backarna. Jättefina stugor som passar både familjen och kompisgänget. Kanske vill man dock stanna lite längre än bara natten lördag till söndag. Njuta av bastu, snöbollskrig och den klara vinterluften. Det finns även camping, flera typer av privata stugor att hyra samt vandrarhemslikt boende i Prästgården.

Hotell & boende i Säfsen

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Säfsen.
6 boendealternativ
Pris/natt från: 711 kr