Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Åmål Skicenter, Dalsland, Sverige

Söker ni information om skidortern Åmål Skicenter? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Åmål Skicenter har 4 liftar och totalt 4 pister.

Närmaste flygplats är Dala Airport som ligger 230 kilometer från Åmål Skicenter. Skidorter nära Åmål Skicenter är bland annat Valfjället, Ski Sunne och Billingebacken.

Hotell & boende i Åmål Skicenter

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Åmål Skicenter.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 501 kr