Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Gaustablikk

Gaustablikk, Norge

Du behöver inte ta dig långt hemifrån för att få chansen att uppleva en helt fantastisk skidresa, så nära som i Norge finns det mycket att njuta av när det kommer till skidåkning och vintersemester. Bland annat finns här skidorten Gaustablikk som erbjuder en skidsäsong ända fram till midsommar. På många andra ställen runt om i världen brukar säsongen sluta tidigare än så här, så vill du hinna med flera skidresor så passar denna perfekt att avsluta med. Vi är många som älskar skidsemestrar och allt vad de har att bjuda på, både när det kommer till spänning, aktiviteter, fantastiska miljöer och utsikter, samt after-ski och umgänge. Därför är det inte konstigt om man vill klämma in några extra resor innan året är slut.

Gaustablikk har fin offpiståkning

Men även för dig som inte har åkt skidor innan eller bara siktar på en semester i år så är Gaustablikk ett fantastiskt val. Här kan du variera dig mellan 20 olika pister, varav den högsta når en höjd på 1800 meter ovanför havet. Gaustablikk har en fallhöjd på 350 meter, en höjd som känns väldigt lagom för de flesta. Det finns totalt sju stycken liftar. Som du märker är inte detta en jättestor skidort men det finns ändå många anledningar till att förälska sig i den. Bland annat så är pistkvaliteten riktigt bra, speciellt för offpiståkning. Gastatoppen är den absolut högsta i Telemark och om du befinner dig här uppe så får du en utsikt som känns hisnande och makalös. Själva toppen påminner om en vulkan i det sätt hur den är formad och du kommer kunna se mer än en sjättedel av hela Norge här uppifrån. Du kan till och med kika över till grannlandet Danmark.

Endast 2,5 timme från Oslo

För dig som funderar på att åka skidor, snowboard eller andra snöaktiviteter i detta vackra och snöbelagda område så behöver du inte ta dig så långt. Skidorten ligger enbart 2,5 timmar från Norges huvudstad Oslo. Du har ett väldigt stort gap på när du kan besöka denna skidort eftersom de är både först med att få snö, och att ha det längst. Den lilla orten passar perfekt för familjer som vill njuta av en skidsemester tillsammans och om du åker dit över sommaren så finns det även fina vandringsleder och vatten för fiske. Njut av en aktiv semester tillsammans, och på kvällarna finns det genuina och hemtrevliga hotell att sova på, restauranger att äta på after-ski att belöna sig med.

Hotell & boende i Gaustablikk

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gaustablikk.
8 boenden
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: 1184 kr