Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Uvdal, Norge

Söker ni information om skidortern Uvdal? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Uvdal finns totalt 5 liftar med tillgång till 25 pister. Högsta pisten finns på 1209 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 620 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 150 kilometer spår för längskidåkning.

Andra skidorter i närheten av Uvdal är t ex Geilo, Hallingskarvet och Gaustablikk.

Hotell & boende i Uvdal

Hos oss hittar ni totalt 12 hotell, lägenheter och stugor/hus i Uvdal.
11 boendealternativ
Pris/natt från: 970 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt