Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Uvdal

Uvdal, Norge

Om ni planerar ni för en skidsemester till Uvdal i Norge så hittar här ni både information om skidsystemet i Uvdal, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 75 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Uvdal. 80% av liftarna är igång idag, och 89% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Här finns det 25 kilometer backar och antalet liftar är 5. Högsta pisten finns på 1209 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 620 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6.4 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 150 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Uvdal

För er som vill flyga ner till Uvdal så är det flygplatsen Sogndal Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Uvdal är 122 kilometer.

Skidorter i närheten av Uvdal

Geilo är närmaste skidort till Uvdal med ett avstånd på 32 kilometer. Andra skidorter nära är Hallingskarvet, 48 kilometers avstånd, och 48 kilometer från Uvdal ligger Gaustablikk.

Hotell & boende i Uvdal

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Uvdal.
8 boendealternativ
Pris/natt från: 971 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt