Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Uvdal

Vägbeskrivning till Uvdal

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Uvdal, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Uvdal

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Uvdal, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Göteborg - Uvdal 470 km, 6 timmar 10 min
Malmö - Uvdal 738 km, 8 timmar 4 min
Helsingborg - Uvdal 681 km, 8 timmar 17 min
Gävle - Uvdal 683 km, 9 timmar 12 min
Borås - Uvdal 529 km, 6 timmar 41 min