Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Geilo, Norge

Är ni sugna att testa skidåkningen i Geilo? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Geilo och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Geilo.

Geilo har 20 liftar och totalt 34 pister. Högsta pisten finns på 1175 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 378 meter. Längsta pisten i Geilo är 2 kilometer.

Om man tröttnar på backarna i Geilo eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 220 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 12 restaurangerna som finns att tillgå.

Hallingskarvet är närmaste skidort till Geilo med ett avstånd på 16 kilometer.

Hotell & boende i Geilo

Hos oss hittar ni totalt 77 hotell, lägenheter och stugor/hus i Geilo.
66 boendealternativ
Pris/natt från: 387 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1114 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 728 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2619 kr