Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Geilo

Geilo, Norge

Är ni sugna att testa skidåkningen i Geilo? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Geilo och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Geilo. Skidsäsongen i Geilo sträcker sig i regel från mitten av november till slutet av april.

Skidåkningen i Geilo är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 70 centimeter. Just idag är 35% av liftarna och 34% av backarna öppna.

I Geilo finns totalt 20 liftar med tillgång till 34 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1178 meter, vilket ger en fallhöjd på 399 meter. Den längsta pisten som finns i Geilo är 2 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Geilo. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 220 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Geilo

För er som vill flyga ner till Geilo så är det flygplatsen Sogndal Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Geilo är 90 kilometer.

Skidorter i närheten av Geilo

Skidorter nära Geilo är bland annat Hallingskarvet (16 kilometers avstånd), Uvdal (32 kilometers avstånd) och Hemsedal (41 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Geilo

Hos oss hittar ni totalt 97 hotell, lägenheter och stugor/hus i Geilo.
88 boenden
Pris/natt från: 379 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1091 kr
7 boenden
Pris/natt från: 713 kr