Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Hemsedal

Hemsedal, Norge

Hemsedal säger sig vara "Skandinaviens alper" och man är nästan benägen att hålla med. Det är ett härligt område med fjäll, alpkänsla och fin fallhöjd. Säsongen sträcker sig från mitten av november till början av maj. Dess geografiska läge gör att snötillgången är god, så du kan tryggt åka hit och åka på natursnö. Naturligtvis finns snökanoner om det skulle behövas.

Precis som i Trysil är norrmännen i backarna förhållandevis få. Mer än 50 % av besökarna kommer från utlandet, vilket bidrar till "Alpernakänslan".

Hemsedal består av två skidområden: Hemsedal Skisenter och Solheisen Skisenter. Totalt finns 48 pister, varav 19 gröna, 12 blå, 9 röda och 8 svarta. Den längsta pisten är hela 6 kilometer. Det finns 22 liftar med hög kapacitet, så det brukar inte vara några köer. För dig som åker snowboard finns mycket att upptäcka! 2 half pipes och massor med hopp och rails.
Pistkarta Hemsedal Skisenter
Pistkarta Solheisen Skisenter

Boende i Hemsedal

Det finns över 6 000 bäddar i Hemsedal, från lyxiga stugor med bubbelpool och bastu till enkla campingstugor.

På Hemsedals hemsida finns massor med boendealternativ, från hotell till lyxiga fjällstugor. Allt från billiga hotell till lyxhotell. Skistar har även många stugor att välja mellan.

Resa till Hemsedal

Om du vill flyga är det bäst att flyga till Oslo Airport eller Torp/Sandefjord. Från Oslo Airport går direktbuss fredagar och söndagar. Det tar ca 4 timmar och kostar ca 450 norska kronor tur och retur.

Det går också att åka bil till Hemsedal. Från Stockholm är det ca 74 mil och från Göteborg 52. Hemsedal ligger 22 mil nordväst om Oslo. Tänk på att de norska fartkamerorna gör att man inte vill överskrida hastighetsbegränsningen, så räkna med att de dryga 74 milen tar upp mot 9 till 10 timmar.

Hotell & boende i Hemsedal

Hos oss hittar ni totalt 83 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hemsedal.
52 boenden
Pris/natt från: 628 kr
6 boenden
Pris/natt från: 714 kr
18 boenden
Pris/natt från: 1246 kr
7 boenden
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns