Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Valdres

Valdres, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Valdres, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Valdres ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit. Bästa tiden för att åka skidor i Valdres är november till april.

Backarna och liftarna i Valdres är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 100 centimeter. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

I Valdres finns totalt 5 liftar med tillgång till 14 pister. Högsta pisten finns på 1060 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 360 meter. Den längsta pisten som finns i Valdres är 0.589 kilometer.

Flygplatser nära Valdres

Vill man flyga till Valdres så ligger flygplatsen Sogndal Airport närmast, på ett avstånd av 125 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Valdres

Beitostølen är närmaste skidort till Valdres med ett avstånd på 44 kilometer. Andra skidorter nära är Hemsedal, 48 kilometers avstånd, och 57 kilometer från Valdres ligger Skeikampen.

Hotell & boende i Valdres

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Valdres just nu