Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Valdres, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Valdres, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Valdres ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Valdres har 4 liftar och totalt 9 pister. Högsta pisten finns på 1060 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 360 meter. Säsongen för skidåkning i Valdres är vanligtvis från november till april.

Andra skidorter i närheten av Valdres är t ex Beitostølen, Hemsedal och Skeikampen.

Hotell & boende i Valdres

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valdres.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 563 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 701 kr