Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Beitostølen

Beitostølen, Norge

Är ni sugna att testa skidåkningen i Beitostølen? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Beitostølen och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Beitostølen. Säsongen för skidåkning i Beitostølen är vanligtvis från början av december till slutet av april.

Skidåkningen i Beitostølen är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 125 centimeter. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

Beitostølen har 7 liftar och totalt 12 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1101 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 201 meter. Den längsta pisten som finns i Beitostølen är 1.6 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Beitostølen. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Beitostølen.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Beitostølen 320 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Beitostølen

Vill man flyga till Beitostølen så ligger flygplatsen Sogndal Airport närmast, på ett avstånd av 95 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Beitostølen

Andra skidorter i närheten av Beitostølen är t ex Valdres som ligger 44 kilometer bort, Hemsedal med 47 kilometers avstånd samt Gålå, som ligger 55 kilometer från Beitostølen.

Hotell & boende i Beitostølen

Hos oss hittar ni totalt 71 hotell, lägenheter och stugor/hus i Beitostølen.
70 boendealternativ
Pris/natt från: 638 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1188 kr