Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Beitostølen, Norge

Är ni sugna att testa skidåkningen i Beitostølen? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Beitostølen och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Beitostølen.

Beitostølen har 9 liftar och totalt 24 pister. Högsta pisten finns på 1100 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 350 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 320 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Skidorter nära Beitostølen är bland annat Valdres, Hemsedal och Gålå.

Liftarna i Beitostølen är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 140 centimeter.

Hotell & boende i Beitostølen

Hos oss hittar ni totalt 48 hotell, lägenheter och stugor/hus i Beitostølen.
47 boendealternativ
Pris/natt från: 641 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1193 kr