Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Gålå

Gålå, Norge

Om ni planerar ni för en skidsemester till Gålå i Norge så hittar här ni både information om skidsystemet i Gålå, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Gålå sträcker sig i regel från november till april.

Gålå har 4 liftar och totalt 20 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1150 meter, vilket ger en fallhöjd på 220 meter. Den längsta pisten som finns i Gålå är 2.8 kilometer.

Flygplatser nära Gålå

För er som vill flyga ner till Gålå så är det flygplatsen Sogndal Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Gålå är 146 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs, som ligger 167 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Gålå

Skidorter nära Gålå är bland annat Kvitfjell (19 kilometers avstånd), Skeikampen (25 kilometers avstånd) och Hafjell (Lillehammer) (46 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Gålå

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gålå.
6 boenden
Pris/natt från: 1286 kr
4 boenden
Pris/natt från: Okänt