Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Skeikampen

Skeikampen, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Skeikampen, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Skeikampen ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit. Säsongen för skidåkning i Skeikampen är vanligtvis från mitten av november till slutet av april.

I Skeikampen finns totalt 11 liftar med tillgång till 21 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1115 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 336 meter. Den längsta pisten som finns i Skeikampen är 2 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Skeikampen finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Skeikampen.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Skeikampen 150 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Skeikampen

För er som vill flyga ner till Skeikampen så är det flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Skeikampen är 148 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Sogndal Airport, som ligger 159 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Skeikampen

Andra skidorter i närheten av Skeikampen är t ex Kvitfjell som ligger 15 kilometer bort, Hafjell (Lillehammer) med 22 kilometers avstånd samt Gålå, som ligger 25 kilometer från Skeikampen.

Hotell & boende i Skeikampen

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Skeikampen.
6 boenden
Pris/natt från: 848 kr
Ett boende
Pris/natt från: 746 kr