Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skeikampen, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Skeikampen, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Skeikampen ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Skeikampen har 10 liftar och totalt 17 pister. Högsta pisten finns på 1100 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 325 meter. Längsta pisten i Skeikampen är 2 kilometer. Säsongen för skidåkning i Skeikampen är vanligtvis från november till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 200 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Siljan Airport som ligger 241 kilometer från Skeikampen. Skidorter nära Skeikampen är bland annat Kvitfjell, Hafjell (Lillehammer) och Gålå.

Hotell & boende i Skeikampen

Hos oss hittar ni totalt 12 hotell, lägenheter och stugor/hus i Skeikampen.
11 boendealternativ
Pris/natt från: 865 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 760 kr