Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Skeikampen

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Skeikampen, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Skeikampen

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Skeikampen, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Skeikampen 643 km, 7 timmar 56 min
Göteborg - Skeikampen 511 km, 6 timmar 6 min
Malmö - Skeikampen 775 km, 8 timmar 35 min
Uppsala - Skeikampen 619 km, 7 timmar 41 min
Västerås - Skeikampen 544 km, 7 timmar 3 min
Örebro - Skeikampen 449 km, 5 timmar 51 min
Linköping - Skeikampen 553 km, 7 timmar 14 min
Helsingborg - Skeikampen 717 km, 7 timmar 40 min
Jönköping - Skeikampen 605 km, 7 timmar 7 min
Gävle - Skeikampen 509 km, 7 timmar 3 min
Borås - Skeikampen 570 km, 6 timmar 27 min
Karlstad - Skeikampen 342 km, 4 timmar 32 min