Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hotell & boende i Skeikampen

Nedan hittar ni 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Skeikampen, och trakterna runt omkring Skeikampen. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Skeikampen kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 752 NOK
Detta bekväma hotell har ett vackert läge vid berget Skeikampen, bara 40 minuters bilresa från Lillehammer. Här erbjuds välinredda rum med gratis frukost och enkel tillgång till skidbackar och vandringsleder. De mysiga rummen på Thon Skeikampen Resort är trevligt inredda i behagliga fär...
Hus/stuga
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 900 NOK
Koselig familiehytte sentralt på Skeikampen til leie erbjuder ski-in/ski-out och utsikt över trädgården och ligger i Svingvoll, 23 km från Aulestad, Bjørnstjerne Bjørnsons hem och 32 km från Lilleputthammer. Detta boende erbjuder tillgång till en uteplats, gratis privat parkering och gr...
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 1000 NOK
Detta boende ligger precis vid skid- och vandringslederna i skidorten Skeikampen och erbjuder en pubrestaurang samt lägenheter med ett fullt utrustat kök och ski-in/ski-out. Alla lägenheter på Skei Apartments har en vardagsrumsdel med TV, ett badrum med dusch och en möblerad terrass med...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.