Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Kvitfjell, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Kvitfjell, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Kvitfjell ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Kvitfjell har 9 liftar och totalt 21 pister. Högsta pisten finns på 1039 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 854 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 600 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Närmaste flygplats är Siljan Airport som ligger 241 kilometer från Kvitfjell. Skidorter nära Kvitfjell är bland annat Skeikampen, Gålå och Hafjell (Lillehammer).

Liftarna i Kvitfjell är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 80 centimeter.

Hotell & boende i Kvitfjell

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kvitfjell.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 744 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1189 kr