Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Kvitfjell, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Kvitfjell ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit. Säsongen för skidåkning i Kvitfjell är vanligtvis från början av november till slutet av april.

Kvitfjell har 13 liftar och totalt 39 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1032 meter, vilket ger en fallhöjd på 847 meter. Den längsta pisten som finns i Kvitfjell är 3.5 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Kvitfjell finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Kvitfjell.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Kvitfjell 600 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Kvitfjell

Vill man flyga till Kvitfjell så ligger flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs närmast, på ett avstånd av 149 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Sogndal Airport. Från denna flygplats är det 164 kilometer till Kvitfjell.

Skidorter i närheten av Kvitfjell

Andra skidorter i närheten av Kvitfjell är t ex Skeikampen som ligger 15 kilometer bort, Gålå med 19 kilometers avstånd samt Hafjell (Lillehammer), som ligger 31 kilometer från Kvitfjell.

Restauranger

Det finns 8 restauranger i Kvitfjell och 10 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Norskt och Skandinaviskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kvitfjell.
6 boenden
Pris/natt från:
745 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1190 kr