Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Hafjell (Lillehammer)

Hafjell (Lillehammer), Norge

Skidorten Hafjell (Lillehammer) ligger i Norge och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Hafjell (Lillehammer) är vanligtvis från mitten av november till mitten av april.

Hafjell (Lillehammer) har 18 liftar och totalt 50 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1059 meter, vilket ger en fallhöjd på 864 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Hafjell (Lillehammer). Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Hafjell (Lillehammer).

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Hafjell (Lillehammer) 300 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Hafjell (Lillehammer)

För er som vill flyga ner till Hafjell (Lillehammer) så är det flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Hafjell (Lillehammer) är 128 kilometer.

Skidorter i närheten av Hafjell (Lillehammer)

Andra skidorter i närheten av Hafjell (Lillehammer) är t ex Skeikampen som ligger 22 kilometer bort, Kvitfjell med 31 kilometers avstånd samt Gålå, som ligger 46 kilometer från Hafjell (Lillehammer).

Hotell & boende i Hafjell (Lillehammer)

Hos oss hittar ni totalt 35 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hafjell (Lillehammer).
30 boenden
Pris/natt från: 1076 kr
4 boenden
Pris/natt från: 903 kr
Ett boende
Pris/natt från: 722 kr