Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Rauland, Norge

Är ni sugna att testa skidåkningen i Rauland? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Rauland och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Rauland.

Här finns det 22 backar och antalet liftar är 9. Fallhöjden är som mest på 300 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1130 meter.

Hovden är närmaste skidort till Rauland med ett avstånd på 41 kilometer.

Hotell & boende i Rauland

Hos oss hittar ni totalt 49 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rauland.
44 boendealternativ
Pris/natt från: 872 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
3 boendealternativ
Pris/natt från: 794 kr