Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Rauland

Rauland, Norge

Är ni sugna att testa skidåkningen i Rauland? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Rauland och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Rauland.

Backarna och liftarna i Rauland är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 130 centimeter. Just idag är 66% av liftarna och 96% av backarna öppna.

I Rauland finns totalt 12 liftar med tillgång till 17.5 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1130 meter, vilket ger en fallhöjd på 300 meter. Den längsta pisten som finns i Rauland är 3.2 kilometer.

Flyg till Rauland

För er som vill flyga ner till Rauland så är det flygplatsen Sogndal Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Rauland är 167 kilometer.

Närmaste skidorter till Rauland

Skidorter nära Rauland är bland annat Hovden (41 kilometers avstånd), Gaustablikk (45 kilometers avstånd) och Vrådal (52 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Rauland

Hos oss hittar ni totalt 13 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rauland.
11 boendealternativ
Pris/natt från: 873 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 794 kr