Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Vrådal

Vrådal, Norge

Är ni sugna att testa skidåkningen i Vrådal? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Vrådal och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Vrådal. Skidsäsongen i Vrådal sträcker sig i regel från slutet av november till början av april.

Skidåkningen i Vrådal är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 85 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Vrådal idag då alla backar och liftar är öppna.

Vrådal har 8 liftar och totalt 16 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 735 meter, vilket ger en fallhöjd på 473 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Vrådal

Skidorter nära Vrådal är bland annat Gautefall (32 kilometers avstånd), Rauland (52 kilometers avstånd) och Gaustablikk (63 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Vrådal

Hos oss hittar ni totalt 43 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vrådal.
39 boendealternativ
Pris/natt från: 736 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1218 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt