Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni sugna att testa skidåkningen i Vrådal? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Vrådal och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Vrådal. Skidsäsongen i Vrådal sträcker sig i regel från slutet av november till början av april.

Vrådal har 8 liftar och totalt 16 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 735 meter, vilket ger en fallhöjd på 473 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Vrådal

Skidorter nära Vrådal är bland annat Gautefall (32 kilometers avstånd), Rauland (48 kilometers avstånd) och Gaustablikk (63 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 2 restauranger i Vrådal och 2 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt och Norskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 56 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vrådal.
52 boenden
Pris/natt från:
746 kr
2 boenden
Pris/natt från:
1233 kr
2 boenden
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar