Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Gautefall, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Gautefall, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Gautefall ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

I Gautefall finns totalt 6 liftar med tillgång till 15 pister. Högsta pisten finns på 700 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 200 meter. Skidsäsongen i Gautefall sträcker sig i regel från mitten av december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 55 kilometer spår för längskidåkning.

Vrådal är närmaste skidort till Gautefall med ett avstånd på 32 kilometer.

Hotell & boende i Gautefall

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gautefall.
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt