Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Gautefall, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Gautefall ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit. Skidsäsongen i Gautefall sträcker sig i regel från mitten av december till april.

Gautefall har 4 liftar och totalt 14 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 700 meter, vilket ger en fallhöjd på 200 meter. Den längsta pisten som finns i Gautefall är 1.2 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 55 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Gautefall

Skidorter nära Gautefall är bland annat Vrådal (32 kilometers avstånd), Rauland (81 kilometers avstånd) och Kongsberg Skisenter (84 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 1 restauranger i Gautefall och 2 olika typer av kök, varav de mest populära är Pizza och Soppor.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gautefall.
3 boenden
Pris/natt från:
Okänt