Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Hovden, Norge

Är ni sugna att testa skidåkningen i Hovden? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Hovden och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Hovden.

Här finns det 17 backar och antalet liftar är 10. Fallhöjden är som mest på 374 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1175 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Hovden är slutet av november till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 135 kilometer spår för längskidåkning.

Rauland är närmaste skidort till Hovden med ett avstånd på 41 kilometer.

Liftarna i Hovden är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 45 centimeter.

Hotell & boende i Hovden

Hos oss hittar ni totalt 20 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hovden.
14 boendealternativ
Pris/natt från: 771 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1087 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt