Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
I den norska skidorten Röldal garanteras du alltid en skidsemester med otroligt mycket och bra snö. Här faller det i genomsnitt hela 11 meter per säsong, och detta är en siffra som nästan kan jämföra sig med de allra bästa skidorterna i Japan. Skidorten har även bra skidutrustning och har exempelvis en ny stolslift i området. Men trots all snö och bra skidåkningsmöjligheter så är det inte mycket turister här, och här bor även enbart 350 invånare. Detta ger dig stora möjligheter att få ta dig ner på orörd lössnö. Så passa på att träna på både skidåkning och snowboard i detta vackra snö-paradis, antingen med vänner eller familj. Det är få platser i världen som kan mäta sig med Röldals vita landskap.

En av Nordens högst belägna skidort

Röldal hittar du 680 meter ovanför havet och den högsta toppen sträcker sig 1300 meter över havet. Skidorten är en av Nordeuropas högst belägna, och antalet nedfarter och hur långt de sträcker sig kan variera för varje år, men det brukar ligga på ungefär ett dussin. Du hittar 7 stycken liftar i området som kan ta dig till nya utmaningar och snö-äventyr. Det finns banor i olika svårighetsgrader för att det ska kunna finnas något för hela familjen eller vänskapscirkeln. Du hittar även stora ytor mellan alla pisterna som brer ut sig som ett stort lekland för alla som älskar att köra offpist. Söker du lite utmaning så rekommenderas en kortare hike som tar dig till en backcountry-terräng där du finner en fallhöjd på 1000 meter. I Röldal kommer du garanterat att bli underhållen och utmanad oavsett vilken nivå du tillhör, här finns goda chanser för nybörjaren att utvecklas och mer avancerade utmaningar för proffset att bita tag i.

Även fin längdskidåkning i Röldal

Det finns gott om nivåer och aktiviteter att uppleva när du befinner dig i Röldal. Förutom pister så finns här även en hel del spår för längdåkning, det finns faktiskt över 100 km redan förberedda längdspår varav två av spåren är elljusspår. Dessa spår är perfekta för er som inte nöjer sig med att enbart åka skidor i dagsljus utan vill fortsätta även när det är mörkt. Men när du väl ställer skidorna mot väggen så tar inte det roliga slut här. I Röldal kan du även njuta av hemtrevliga hotell, goda restauranger, härliga after-ski barer och även klubbar för dig som är sugen på lite party.

Restauranger

Det finns 1 restauranger i Röldal och 3 olika typer av kök, varav de mest populära är Skandinaviskt, Europeiskt och Norskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Röldal.
13 boenden
Pris/natt från:
539 kr
Ett boende
Pris/natt från:
588 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar