Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Sirdal
Snödjup 0 cm
Restauranger (2)
Skidorten är stängd

Sirdal, Norge

Om ni planerar ni för en skidsemester till Sirdal i Norge så hittar här ni både information om skidsystemet i Sirdal, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Sirdal sträcker sig i regel från december till april.

Sirdal har 10 liftar och totalt 21 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 820 meter, vilket ger en fallhöjd på 250 meter. Den längsta pisten som finns i Sirdal är 2 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 220 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Sirdal

Skidorter nära Sirdal är bland annat Hovden (78 kilometers avstånd), Röldal (102 kilometers avstånd) och Vrådal (105 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Sirdal

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Sirdal just nu