Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Snödjup 95 cm
Restauranger (2)
Skidorten är stängd

Sirdal, Norge

Söker ni information om skidortern Sirdal? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 45 backar och antalet liftar är 15. Fallhöjden är som mest på 250 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 820 meter. Längsta pisten i Sirdal är 2 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Sirdal är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 220 kilometer spår för längskidåkning.

Hovden är närmaste skidort till Sirdal med ett avstånd på 78 kilometer.

Hotell & boende i Sirdal

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Sirdal just nu