Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Björli

Björli, Norge

Om ni planerar ni för en skidsemester till Björli i Norge så hittar här ni både information om skidsystemet i Björli, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Björli är vanligtvis från början av november till slutet av april.

Björli är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 128 centimeter. 90% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 100% av liftarna går.

Björli har 6 liftar och totalt 19 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1238 meter, vilket ger en fallhöjd på 663 meter.

I Björli kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Björli.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Björli 81 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Björli

Vill man flyga till Björli så ligger flygplatsen Sogndal Airport närmast, på ett avstånd av 135 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Björli

Andra skidorter i närheten av Björli är t ex Stranda som ligger 71 kilometer bort, Jotunheimen med 72 kilometers avstånd samt Oppdal, som ligger 85 kilometer från Björli.

Hotell & boende i Björli

Hos oss hittar ni totalt 23 hotell, lägenheter och stugor/hus i Björli.
23 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt