Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Vägbeskrivning till Björli

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Björli, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Björli

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Björli, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Björli 822 km, 10 timmar 20 min
Göteborg - Björli 677 km, 7 timmar 53 min
Uppsala - Björli 796 km, 10 timmar 24 min
Västerås - Björli 714 km, 9 timmar 1 min
Örebro - Björli 619 km, 7 timmar 53 min
Linköping - Björli 755 km, 10 timmar 13 min
Jönköping - Björli 823 km, 9 timmar 17 min
Borås - Björli 736 km, 8 timmar 46 min
Eskilstuna - Björli 714 km, 8 timmar 52 min
Karlstad - Björli 517 km, 7 timmar 6 min