Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Stranda

Stranda, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Stranda, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Stranda ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Backarna och liftarna i Stranda är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 150 centimeter. Just idag är 57% av liftarna och 84% av backarna öppna.

Här finns det 21 kilometer backar och antalet liftar är 7. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1100 meter, vilket ger en fallhöjd på 700 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6.2 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Stranda

Vill man flyga till Stranda så ligger flygplatsen Sogndal Airport närmast, på ett avstånd av 127 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Stranda

Skidorter nära Stranda är bland annat Stryn (43 kilometers avstånd), Björli (71 kilometers avstånd) och Sogndal Skisenter Hodlekve (112 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Stranda

Hos oss hittar ni totalt 35 hotell, lägenheter och stugor/hus i Stranda.
33 boendealternativ
Pris/natt från: 1751 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1945 kr

Vi arrangerar skidresor till Stranda

Active Ski Travel