Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Stranda, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Stranda, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Stranda ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Här finns det 17 backar och antalet liftar är 7. Fallhöjden är som mest på 700 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1100 meter.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Stranda 15 kilometer preparerade spår.

Stryn är närmaste skidort till Stranda med ett avstånd på 43 kilometer.

Hotell & boende i Stranda

Hos oss hittar ni totalt 28 hotell, lägenheter och stugor/hus i Stranda.
25 boendealternativ
Pris/natt från: 1753 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1947 kr

Vi arrangerar skidresor till Stranda