Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Stryn

Stryn, Norge

Sommarskidåkning är för många synonymt med att besöka Stryn i Norge. Här har man ägnat sig åt skidåkning under sommaren sedan 1930-talet. Under 80- och 90-talet moderniserades Strynfjellets anläggning och är nu i tipptoppskick. Många tycker att skidåkningen sommartid i Stryn är helt överlägsen den i alperna. Bättre backar, bättre snö och vackrare omgivningar.

Skidorten är belägen på Tystigs glaciär på ca 1 600 meter över havet. De omliggande topparna är på ca 1 900 meter. Här finns i dag tre liftar och 8 pister, varav 1 blå, 1 svart och 6 röda. Det finns ett område för barn och nybörjare vid foten av berget, med en lift som byggdes 2007.

Aktiviteter i Stryn

Stryn är ingen stor skidresort och utbudet av aktiviteter är främst förenat med friluftsliv. Eftersom det är sommartid du reser hit, finns det en del att hitta på även för den som inte vill vara i skidbacken. Vandra i bergen, fiska, klättra eller snör på dig ett par snöskor och bege dig upp på fjället. I närområdet finner du även ett par nationalparker som är väl värda ett besök: Jostedalsbreen Nasjonalpark och Geiranger

Boende i Stryn

För "äkta skibums" är det camping som gäller. Närmast är Strynvatns Camping. Bara 20 minuter från Stryn hittar du även Folven Camping.

Vill du bo med tak över huvudet är det Videseter Hotel Stryn som gäller. Det ligger otroligt vackert beläget och lockar för ett besök även om du inte reser hit för att åka skidor.

Resa till Stryn

Stryn ligger i Nordfjord i västra Norge. Det är tyvärr inte helt enkelt att resa hit, enklast är att resa med bil. Om du inte reser med bil hemifrån, kan du flyga till Ålesund eller Sandane och sedan resa vidare med hyrbil längs vackra väg 258.

Hotell & boende i Stryn

Hos oss hittar ni totalt 30 hotell, lägenheter och stugor/hus i Stryn.
28 boendealternativ
Pris/natt från: 785 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 900 kr