Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Jotunheimen

Jotunheimen, Norge

Är ni sugna att testa skidåkningen i Jotunheimen? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Jotunheimen och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Jotunheimen. Säsongen för skidåkning i Jotunheimen är vanligtvis från december till april.

Här finns det 7 backar och antalet liftar är 2. Högsta pisten finns på 1200 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 350 meter.

Flygplatser nära Jotunheimen

För er som vill flyga ner till Jotunheimen så är det flygplatsen Sogndal Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Jotunheimen är 122 kilometer.

Skidorter i närheten av Jotunheimen

Andra skidorter i närheten av Jotunheimen är t ex Gålå som ligger 47 kilometer bort, Beitostølen med 57 kilometers avstånd samt Kvitfjell, som ligger 64 kilometer från Jotunheimen.

Hotell & boende i Jotunheimen

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jotunheimen.
3 boenden
Pris/natt från: 475 kr