Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Oppdal

Oppdal, Norge

Oppdal är Norges högalpina centrum och största skidområde byggt kring fyra fjälltoppar.

790 meter i fallhöjd och massor med offpistmöjligheter. Prova att besöka Vangslia, Ådalen, Stölen och Sletvold och häftiga åk på baksidan av Hovden.

Här finns 29 pister varav 10 gröna, 14 blå, 10 röda och 5 svarta. Den mesta åkningen sker ovanför trädgränsen. Högsta toppen är 1350 meter och själva byn ligger på 550 meter. Liftkortspriserna är något högre än i Sverige, men det finns ett förmånligt helgerbjudande.
Pistkarta Oppdal

Det finns ett par snowparks och stora möjligheter till härlig längd- och turåkning. Totalt finns 90 km spår.

Boende i Oppdal

Det finns alla olika typer av boendealternativ i Oppdal, från billiga stugor till finare hotellrum. Stugor och campingstugor är alltid populära alternativ i Norge, så prova gärna dessa.

Resa till Oppdal

Det lättaste är att flyga till Trondheim och sedan resa vidare med tåg fram till Oppdal, ca 12 mil. Du flyger med Norwegian Air Shuttle eller SAS. Det går också att åka tåg hela vägen från Oslo, vilket kan bli billigare. Det går att boka både billiga flygbiljetter med Fly Nordic, SAS eller Norwegian eller att ta bussen från flera orter i Sverige till Oslo.

Vill du köra bil hela vägen får du räkna med 9-10 timmar från Stockholm eller Göteborg. Det är 75 mil från Stockholm och 79 från Göteborg.

Hotell & boende i Oppdal

Hos oss hittar ni totalt 19 hotell, lägenheter och stugor/hus i Oppdal.
18 boendealternativ
Pris/natt från: 539 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1085 kr