Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Narvik, Norge

Skidorten Narvik ligger i Norge och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Narvik är vanligtvis från slutet av november till mitten av maj.

Narvik är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 60 centimeter. 53% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 83% av liftarna går.

Narvik har 6 liftar och totalt 9 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1003 meter, vilket ger en fallhöjd på 885 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Narvik. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Narvik.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Narvik 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Narvik

Vill man flyga till Narvik så ligger flygplatsen Kiruna Airport närmast, på ett avstånd av 139 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Narvik

Andra skidorter i närheten av Narvik är t ex Riksgränsen som ligger 29 kilometer bort, Björkliden med 52 kilometers avstånd samt Abisko, som ligger 58 kilometer från Narvik.

Hotell & boende i Narvik

Hos oss hittar ni totalt 25 hotell, lägenheter och stugor/hus i Narvik.
22 boendealternativ
Pris/natt från: 584 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 669 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Narvik

Active Ski Travel