Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Vill du åka utför i riktigt äkta fjällvärld? I så fall är Abisko en givet val, för mer fjäll än så här kan det knappast bli. Hit reser du inte för välpistade backar, kabinbana och afterski, utan för att möta verklig lugn och ro och för att andas frisk fjälluft. Det finns dock gott om åkning för dig som vill åka offpist - och den är då av verkligt hög kvalitet!

Abisko är även utgångspunkt för Kungsleden, så många som kommer hit har Abisko som utgångspunkt eller slutmål, t.ex. på sin väg till eller från Kebnekaise, sommar som vinter.

På berget Nuolja brukar det vara gott om snö och inom det preparerade området hålls lavinrisken låg. På bergets norra sida är det mycket brant, men på den södra sidan sluttar det vänligare. Missa inte åkningen i Rihtunjiraravinen som är lite av en naturlig funpark. Det går också att göra helikopterlyft till närliggande toppar, t.ex. Pallintjåkka.

Trots att det bara finns en skidbacke i Abisko, så passar resmålet även barnfamiljer. Den härliga fjällmiljön, den vackra naturen och det snösäkra läget gör att det passar sig för olika typer av vintersporter.

Boende i Abisko

I Abisko bor du på STF Fjällstation. Det finns även en mindre lodge.

Resa till Abisko

Abisko ligger i Lappland längs med E10 mellan Kiruna och Narvik. Till Kiruna är det ca 10 mil. Lättast för de flesta av oss är således att flyga till Kiruna och fortsätta med buss. Bussen går i anslutning till flygen.

Det är även ett ypperligt resmål för dig som vill resa med tåg. Ta nattåget och stig av på Abisko tågstation. Mysigt och miljövänligare än flyget!

Hotell & boende i Abisko

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Abisko.
5 boenden
Pris/natt från: 315 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1395 kr

Vi arrangerar skidresor till Abisko

Active Ski Travel