Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Lappland, Sverige

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Lappland, Sverige. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Lappland

14 liftar
Hemavan-Tärnaby
6 liftar
Riksgränsen
5 liftar
Björkliden
4 liftar
Kittelfjäll

Flest pister i Lappland

45 pister
Hemavan-Tärnaby
42 (5 pistade och 37 offpist) pister
Kittelfjäll
24 pister
Björkliden
20 pister
Kåbdalis
15 pister
Riksgränsen

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Lappland

675 meter
Hemavan-Tärnaby
538 meter
Björkliden
500 meter
Abisko
420 (från lift) 600/800 vid offpist meter
Kittelfjäll

Högsta pisterna i Lappland

2000 meter
Abisko
1500 meter
Kittelfjäll
1312 meter
Hemavan-Tärnaby
958 meter
Björkliden
910 meter
Riksgränsen