Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Klimpfjällsliftarna, Sverige

Är ni sugna att testa skidåkningen i Klimpfjällsliftarna? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Klimpfjällsliftarna och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Klimpfjällsliftarna.

Här finns det 14 backar och antalet liftar är 3. Längsta pisten i Klimpfjällsliftarna är 2 kilometer.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Klimpfjällsliftarna 10 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Hemavan Tärnaby Airport som ligger 84 kilometer från Klimpfjällsliftarna. Skidorter nära Klimpfjällsliftarna är bland annat Borgafjäll, Kittelfjäll och Stora Blåsjön.

Hotell & boende i Klimpfjällsliftarna

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Klimpfjällsliftarna.
3 boendealternativ
Pris/natt från: 800 kr