Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Klimpfjällsliftarna
Boka i Klimpfjällsliftarna

Klimpfjällsliftarna, Sverige

I Lappland finner ni skidorten Klimpfjällsliftarna, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Klimpfjällsliftarna på skidsemester.

Backarna och liftarna i Klimpfjällsliftarna är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 60 centimeter. 100% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 66% av liftarna går.

Klimpfjällsliftarna har totalt 20 pister med en total sträcka på 19 kilometer skidåkning, med en fördelning på 6 gröna backar, 4 blåa backar, 2 röda backar samt 1 svart backe backar, och här finns 3 liftar. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Klimpfjällsliftarna.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Klimpfjällsliftarna 10 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Klimpfjällsliftarna

För er som vill flyga ner till Klimpfjällsliftarna så är det flygplatsen Hemavan Tärnaby Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Klimpfjällsliftarna är 84 kilometer.

Närmaste skidorter till Klimpfjällsliftarna

Andra skidorter i närheten av Klimpfjällsliftarna är t ex Borgafjäll som ligger 29 kilometer bort, Kittelfjäll med 39 kilometers avstånd samt Stora Blåsjön, som ligger 42 kilometer från Klimpfjällsliftarna.

Hotell & boende i Klimpfjällsliftarna

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Klimpfjällsliftarna.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 800 kr