Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hemavan

Hemavan är en riktigt härlig fjällby med fjälltoppar i blickfånget vart du än vänder dig! Det är ett riktigt paradis för dig som vill vistas i fjällmiljö där snötillgången är bland det bästa i Sverige och du söker varierande åkning.

Hemavan passar allra bäst för dig som inte söker extrema utmaningar, eftersom de flesta backarna är gröna, blå eller röda. Det finns en del offpiståkning som kan nås från liftsystemet, men om du tar ett helikopterlyft finns givetvis riktigt spännande toppar att besöka.

Tärnaby

Tärnaby ligger precis bredvid Hemavan. Tärnaby är inte riktigt lika mycket "fjällmiljö" som Hemavan, men är mysigt även det. Till skillnad från Hemavan hittar du riktigt utmanade backar här. Många av Sveriges bästa åkare har åkt här och du hittar t ex Ingemarbacken och Anjabacken.

Aktiviteter i Hemavan och Tärnaby

I området runt Hemavan och Tärnaby finns det hur mycket aktiviteter som helst: hundspann, heliski, snöskotersafari eller varför inte en riktig barrunda på kvällen. Under högsäsong händer det mycket och det är drag för den partysugne.

Högfjällshotellet i Hemavan är ett naturligt val i Hemavan och i Tärnaby hittar du bland annat Tärnaby Fjällhotell och Åkerlundska gården.

Resa till Hemavan och Tärnaby

Ca 2 timmar med flyg från Stockholm eller bilresa. Det går även att resa hit med buss.

Hyr skidutrustning

Det finns 3 olika butiker med skiduthyring i Hemavan-Tärnaby, se priser från varje butik samt var de ligger.

Se butiker och prislistor

Restauranger

Det finns 8 restauranger i Hemavan-Tärnaby och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Amerikanskt och Svenskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hemavan-Tärnaby.
4 boenden
Pris/natt från:
460 kr
Ett boende
Pris/natt från:
795 kr

Vi arrangerar skidresor till Hemavan-Tärnaby