Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Dundret (Gällivare)
Dundret är det mest stadsnära fjäll du kan tänka dig, bara ett par kilometer utanför Gällivare. Säsongen är lång, från november till maj och snösäkerheten är hög.

Det är en liten anläggning, men pisterna är riktigt fina och vissa riktigt branta. Dundret passar även bra för barnfamiljer eftersom det finns fint barnområde och ett snöpark.

I Dundret finns 6 liftar och 10 pister. Offpiståkningen är tyvärr ganska begränsad, men backarna är välpistade och sällan isiga eftersom besökarna är ganska få.

Själva anläggningen i Dundret är ganska liten. Det mesta kretsar kring Björnfällan där du både kan äta och sova och gå på afterski. Vill du vidga dina vyer går det snabbt med taxi in till centrala Gällivare.

Restauranger

Det finns 12 restauranger i Dundret (Gällivare) och 14 olika typer av kök, varav de mest populära är Svenskt, Europeiskt och Café.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Dundret (Gällivare).
2 boenden
Pris/natt från:
690 kr
Ett boende
Pris/natt från:
990 kr
Ett boende
Pris/natt från:
850 kr