Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Kåbdalis

Kåbdalis, Sverige

Om ni planerar ni för en skidsemester till Kåbdalis i Sverige så hittar här ni både information om skidsystemet i Kåbdalis, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Kåbdalis är vanligtvis från början av november till början av maj.

Kåbdalis är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 110 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Kåbdalis idag då alla backar och liftar är öppna.

När det gäller skidsystemet i Kåbdalis så finns här 4 liftar samt 9 kilometer backar. Av de totalt 10 backarna är 1 grön backe, 2 blåa backar, 5 röda backar samt 2 svarta backar. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 570 meter, vilket ger en fallhöjd på 210 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Kåbdalis. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Kåbdalis.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Kåbdalis 10 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Skidorter i närheten av Kåbdalis

Andra skidorter i närheten av Kåbdalis är t ex Storklinten som ligger 59 kilometer bort, Dundret (Gällivare) med 111 kilometers avstånd samt Svanstein Ski, som ligger 178 kilometer från Kåbdalis.

Hotell & boende i Kåbdalis

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kåbdalis.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1100 kr