Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Storklinten
Snödjup 120 cm
Skidorten är öppen

Storklinten, Sverige

I Norrbotten finner ni skidorten Storklinten, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Storklinten på skidsemester.

Backarna och liftarna i Storklinten är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 120 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Storklinten idag då alla backar och liftar är öppna.

Storklinten har totalt 18 pister med en total sträcka på 7 kilometer skidåkning, med en fördelning på 3 gröna backar, 9 blåa backar, 3 röda backar samt 3 svarta backar backar, och här finns 5 liftar. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Storklinten.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Storklinten 11 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Storklinten

Andra skidorter i närheten av Storklinten är t ex Kåbdalis som ligger 59 kilometer bort, Dundret (Gällivare) med 125 kilometers avstånd samt Svanstein Ski, som ligger 134 kilometer från Storklinten.

Hotell & boende i Storklinten

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Storklinten just nu