Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Svanstein Ski

Svanstein Ski, Sverige

Svanstein Ski är en riktig doldis allra längst upp i Sverige, vid polcirkeln vid finska gränsen. Närmaste stad är Övertorneå. Här hittar du 16 jättefina pister i alla svårighetsgrader och dessutom finns det två jättefina snowparks som verkligen är i toppklass. Det satsas en del på Svanstein Ski, det uttalade målet är att bli "världens bästa skidort 2015"!

Svanstein Ski är ett perfekt ställe för både familjen, paret och kompisgänget eftersom det finns backar för alla. De svarta pisterna är mycket utmanande och är en blandning mellan pist och offpist, men hälften av backarna passar alla.

Eftersom området ligger så långt norrut är snösäkerheten hög och säsongen lång.

Den som vill åka längd hittar 15 mil välpreparerade spår.

För den som är partysugen finns bättre platser att besöka. Området erbjuder inte speciellt mycket aktiviteter utanför backen och utbudet av boende och restauranger är än så länge ganska begränsat. I byn Svanstein ca 4 km bort finns dock ett fint hotell med stugby och alla faciliteter.

Hotell & boende i Svanstein Ski

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Svanstein Ski just nu