Sökalternativ

Hotell & boende i Kåbdalis

Nedan hittar ni 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kåbdalis, och trakterna runt omkring Kåbdalis. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Kåbdalis kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

K167
Avstånd till skidort ca 110 meter
För antal personer:  6
(frånpris per natt)
K167 ligger i Kåbdalis i Norrbotten och har en uteplats och sjöutsikt. Här finns gratis WiFi, en trädgård, en tennisbana och en restaurang. Semesterhuset har en Blu-ray-spelare, ett kök med diskmaskin, mikrovågsugn och kylskåp, ett vardagsrum med sittgrupp och matplats, 2 sovrum och 1 b...
Blåfjell Stugby
Avstånd till skidort ca 820 meter
För antal personer:  8
(frånpris per natt)
Dessa lägenheter ligger vid foten av berget Kåbdalis och skidanläggningen med många vinteraktiviteter att välja bland. Alla rum har en egen bastu och gratis motorvärmare för bilen i lägenheternas parkeringsplats. Det moderna boendet på Blåfjell Stugby har en terrass eller balkong, en pl...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.