Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Flygplats Kiruna Airport i Kiruna

Kiruna Airport ligger inte direkt nära några skidorter men är närmaste flygplatsen om ni planerar en skidresa till Abisko, Riksgränsen eller Björkliden.

Transfer Kiruna Airport till skidorterna

Till Riksgränsen, Björkliden och Absiko kommer daglig transfer gå under säsongen 2016 (planerat 18 feb till 22 maj), här hittar ni aktuell info.

Flyg till Kiruna Airport

SAS och Norwegian flyger direkt till Kiruna från Stockholm.

Karta Kiruna Airport, Kiruna

Visa kartan