Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Pyhä-Luosto

Pyhä-Luosto, Finland

Är ni sugna att testa skidåkningen i Pyhä-Luosto? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Pyhä-Luosto och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Pyhä-Luosto. Skidsäsongen i Pyhä-Luosto sträcker sig i regel från mitten av november till början av maj.

Skidåkningen i Pyhä-Luosto är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 50 centimeter. Just idag är 66% av liftarna och 85% av backarna öppna.

Pyhä-Luosto har pister på totalt 13 kilometer, varav 7 kilometer är blåa enkla pister, 4 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 9 liftar, med en totalkapacitet på 12870 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 500 meter, vilket ger en fallhöjd på 297 meter. Den längsta pisten som finns i Pyhä-Luosto är 1.8 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Pyhä-Luosto. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 150 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Pyhä-Luosto

Vill man flyga till Pyhä-Luosto så ligger flygplatsen Kittilä Airport närmast, på ett avstånd av 106 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Pyhä-Luosto

Skidorter nära Pyhä-Luosto är bland annat Salla (92 kilometers avstånd), Levi (115 kilometers avstånd) och Ylläs (122 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Pyhä-Luosto

Hos oss hittar ni totalt 45 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pyhä-Luosto.
28 boenden
Pris/natt från: 861 kr
3 boenden
Pris/natt från: 769 kr
10 boenden
Pris/natt från: 908 kr
4 boenden
Pris/natt från: 1012 kr