Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Ylläs, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Ylläs ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit. Säsongen för skidåkning i Ylläs är vanligtvis från slutet av november till början av maj.

I Ylläs hittar ni 26 liftar med en liftkapacitet på 31966 personer/timme. Det finns 53 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 21 kilometer blåa pister, 26 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 6 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 719 meter, vilket ger en fallhöjd på 464 meter. Den längsta pisten som finns i Ylläs är 3 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Ylläs finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Ylläs.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Ylläs 330 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Ylläs

Snabbaste sättet att ta sig till Ylläs är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kittilä Airport ligger endast 30 kilometer från Ylläs, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Kiruna Airport, som ligger 168 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Ylläs

Andra skidorter i närheten av Ylläs är t ex Levi som ligger 37 kilometer bort, Svanstein Ski med 101 kilometers avstånd samt Pyhä-Luosto, som ligger 122 kilometer från Ylläs.

Restauranger

Det finns 12 restauranger i Ylläs och 10 olika typer av kök, varav de mest populära är Café, Skandinaviskt och Europeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 113 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ylläs.
12 boenden
Pris/natt från:
1015 kr
8 boenden
Pris/natt från:
966 kr
35 boenden
Pris/natt från:
857 kr
53 boenden
Pris/natt från:
797 kr
5 boenden
Pris/natt från:
1715 kr