Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Levi

Levi, Finland

När man ska åka på skidsemester är det inte bara de svenska fjällen och Alperna som har bra skidorter. Varför inte prova på att åka skidor i vårt kära grannland Finland? I Finland hittar man flera bra skidorter där Levi blivit framröstad till den bästa i landet flera gånger.

Levi ligger 170 km norr om polcirkeln vilket innebär att snöförhållandena oftast är de allra bästa. Befinner man sig på dessa breddgrader kan man vara rätt så säker på att snön är perfekt. Det är inte bara i Sverige vi har ett Lappland utan även Finland har ett sådant område - och det är här du hittar Levi.

Skidåkning i Levi

Det finns många spännande och roliga aktiviteter i Levi, men skidåkningen får du inte missa!

Med 45 pister, där den längsta är hela 2 500 meter lång, finns det många möjligheter att uppleva ditt bästa åk någonsin. Pisterna är av blandad svårighetsgrad så att att alla kan njuta av åkningen på sin skidsemester i Levi. De flesta pisterna är dock lätta eller medelsvåra, men det finns även några svarta pister för hardcoreåkaren.

Det finns även flera olika längdskidåkningsspår för den som föredrar att åka plattförs.

Levi - Upplev vacker natur i vinterskrud

Om du väljer att tillbringa din skidsemester i Levi lär du inte bli besviken. I Levi finns nämligen allt som gör en skidresa till en fantastisk upplevelse. Denna skidort är den största i Finland och har massor av aktiviteter att erbjuda. Förutom skid- och snowboardåkning finns det andra spännande aktiviteter att prova på i en perfekt vintermiljö. Varför inte ge sig ut på rensafari eller ridning i snön? Upplev naturen i vacker vinterskrud.

För den som vill ha lite mer action är en skotertur att rekommendera. Om du däremot vill ta det lite lugnare är det ett tips att prova på vinterfiske, också kallat pilkning. Det finns inget slut på spännande upplevelser när man är på skidsemester i Levi. Som grädde på moset är chansen stor att man även får se det spektakulära norrskenet då man befinner sig så långt norrut på jordklotet.

Hur tar man sig till Levi?

När man bestämt sig för att spendera sin skidsemester i Levi kan det vara bra att veta hur man tar sig dit. Endast 15 minuter från Levi fjällby ligger Kittilä flygplats, vilket är ett mycket bekvämt avstånd. Under vintersäsongen är det flera olika flygbolag som flyger till Kittilä, men då är det oftast med byte i Helsingfors. Trots detta byte tar resan inte många timmar och eftersom Levi ligger så nära flygplatsen kommer man fram snabbt och lätt med flygbussen. Det går bra att flyga både från Köpenhamn och Stockholm och befinner man sig redan i Finland går det direktflyg till Kittilä.

Det finns många olika sätt att bo på i Levi. Det finns både hotell, lägenhetshotell samt stugor som man kan hyra. Vilket man än väljer kan man vara säker på att få en upplevelse utöver det vanliga i Levi.

Hotell & boende i Levi

Hos oss hittar ni totalt 471 hotell, lägenheter och stugor/hus i Levi.
351 boenden
Pris/natt från: 466 kr
Ett boende
Pris/natt från: 932 kr
51 boenden
Pris/natt från: 710 kr
55 boenden
Pris/natt från: 811 kr
13 boenden
Pris/natt från: 1205 kr