Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Finland

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Finland. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Finland

28 liftar
Ylläs
26 liftar
Levi
19 liftar
Ruka
14 liftar
Tahko
10 liftar
Iso-Syöte

Flest pister i Finland

40 pister
Levi
37 pister
Ylläs
31 pister
Ruka
23 pister
Tahko
16 pister
Iso-Syöte

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Finland

463 meter
Ylläs
325 meter
Levi
235 meter
Pyhä-Luosto
230 meter
Salla
230 meter
Koli

Högsta pisterna i Finland

718 meter
Ylläs
635 meter
Messilä
531 meter
Levi
492 meter
Ruka
485 meter
Pyhä-Luosto