Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Finland

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Finland. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Finland

Ylläs 28 liftar
Levi 26 liftar
Ruka 19 liftar
Tahko 14 liftar
Iso-Syöte 10 liftar

Flest pister i Finland

Levi 40 pister
Ylläs 37 pister
Ruka 31 pister
Tahko 23 pister
Iso-Syöte 16 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Finland

Ylläs 463 meter
Levi 325 meter
Pyhä-Luosto 235 meter
Salla 230 meter
Koli 230 meter

Högsta pisterna i Finland

Ylläs 718 meter
Messilä 635 meter
Levi 531 meter
Ruka 492 meter
Pyhä-Luosto 485 meter