Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Messilä

Messilä, Finland

Är ni sugna att testa skidåkningen i Messilä? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Messilä och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Messilä.

I Messilä finns totalt 9 liftar med tillgång till 10 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 635 meter, vilket ger en fallhöjd på 111 meter. Den längsta pisten som finns i Messilä är 0.8 kilometer.

Hotell & boende i Messilä

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Messilä.
3 boendealternativ
Pris/natt från: 996 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 470 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1074 kr